Forårsudstilling for pakhusets medlemmer

Udstilling fra den 23.2 – 5.3.2023. Se nærmere i arrangementsopslaget her.

Ophængning

Fernisering

Der var stor tilslutning blandt Kunstforeningen Pakhusets medlemmer til forårsudstillingen 2023. Der blev indleveret over 40 flotte værker, og det var en spændende udfordring for udstillingsgruppen at få værkerne hængt, så de komplementerer hinanden. Det er første gang, at Pakhuset udstiller på 1. salen i Helios Biograf og Kulturhus, og vi anvendte staffelier for at udnytte lokalet optimalt.

Der var stort fremmøde til ferniseringen den 23.2., og der var enighed om, at det er en flot udstilling. Udstillingen kan ses fra den 23.2. – 3.5.23 kl. 10-20. Den 3.5. dog kun til kl. 14, hvor udstillingen tages ned. Værkerne kan købes ved at henvende sig til kunstneren.