Bliv medlem

Alle, der interesserer sig for visuel kunst, er velkomne som medlemmer og deltager på lige vilkår – nogen går på udstillinger og museer, nogen læser bøger, og nogen er selv aktive med farver, ler eller andet. Nogen er professionelle, og andre er amatører. Der er plads til alle i Kunstforeningen Pakhuset.

Prisen er kun 100 kr. årligt for en husstand.

Som medlem modtager du halvårligt et program med kommende arrangementer og et månedligt nyhedsbrev, som dels fortæller om, hvad der foregår i Pakhuset og dels om andre kunstaktiviteter, som finder sted i området Fåborg og omegn. Som medlem kan du deltage i den årlige kunstauktion, medlemsudstillinger, kunstudflugter, workshops og foreningens øvrige aktiviteter.

Hvis du ønsker at blive medlem, så udfyld nedenstående skema, og oplys venligst dit telefonnummer og din postadresse i den sidste rubrik. Forårs og efterårsprogrammet bliver indtil videre sendt per almindelig post.

Hvis du har lyst, kan du oplyse, om du selv er aktiv med tegning, oliemaleri, akrylmaleri, akvarel, pastel, grafik, skulptur, keramik, glas, foto, tekstil eller andet.

Hvis du har spørgsmål, så henvend dig til foreningens kasserer Jytte Grum-Schwensen på mail jyttegrum@mail.tele.dk eller på mobil 61 86 77 21.

(Den sædvanlige medlemsformular er midlertidigt ude af drift)